Naročilo

Izpolnite naročilo za izdelavo spletne strani

Če želite naročiti izdelavo spletne strani, izpolnite spodnji obrazec.

Potrebujete pomoč?

Potrebujete dodatne informacije ali pomoč ob naročilu?
-> info@webia.si-> 031 251 836

Pogosta vprašanja

Koliko stane izdelava spletne strani?
Cena za izdelavo spletne strani je odvisna od obsežnosti in zahtevnosti. Poglejte cenik izdelave spletnih strani.
Koliko časa traja izdelava internetne strani?
Izdelava manjših spletnih strani lahko traja manj kot en teden, večje spletne strani pa vzamejo dva ali tri tedne.
Kaj spada v izdelavo spletne strani?
Opravimo vse storitve, ki jih potrebujete, da je vaša spletna stran izdelana. Uredimo vse od domene, gostovanja, oblikovanja, statistik obiska, lahko pa tudi napišemo besedila in uredimo fotografije. In še mnogo, mnogo več.
Kako poteka izdelava spletne strani?
Ko naročite spletno stran, pripravimo načrt za izdelavo. Temu sledi priprava besedil in slikovnega gradiva, če tega niste uredili že sami. Temu sledi oblikovanje in izdelava internetne strani, testiranje ter na koncu jo objavimo v živo.
Kako vem, da bom zadovoljen/a s spletno stranjo?
Ko spletno stran izdelamo, si jo ogledate na začasni domeni. To pomeni, da vidite popolnoma delujočo spletno stran kar na svojem računalniku, telefonu ali tablici, kjerkoli se nahajate. Nato nam sporočite vse dodatne želje ali spremembe, mi pa pripravimo popravke. S spletno stranjo boste zadovoljni, saj med izdelavo popolnoma upoštevamo vaše želje.
Kako naročim izdelavo spletne strani?
Najbolje, da nam pošljete naročilo za izdelavo spletne strani. Lahko pa nas kontaktirate tudi prek e-maila, telefona ali socialnih omrežij in nam predstavite vaše želje.
Ali po izdelavi spletno stran tudi vzdržujete?
Ja, vzdrževanje spletne strani je nujno za nemoteno delovanje in varnost spletne strani. Prav tako smo vam vedno na voljo, če želite spletno stran posodobiti z vsebinami.
Kaj moram pripraviti pred izdelavo spletne strani?
Pred izdelavo spletne strani razmislite, zakaj potrebujete spletno stran in kaj je njen glavni namen. Prav tako pomislite, kaj vse želite objaviti na spletni strani. Vaše želje nam nato predstavite. Pred izdelavo tudi napišite vsa besedila in pripravite vse fotografije, ki jih želite objaviti na spletni strani. Lahko pa pisanje besedil in iskanje slik prepustite nam.
© 2021 - 2022 Webia. Vse pravice pridržane.
crossmenu