Vzdrževanje spletnih strani

Z vzdrževanje spletnih strani poskrbimo, da bo vaša spletna stran delovala pravilno, bo ažurna in dostopna na spletu. Hkrati pa smo vam vedno na voljo za pomoč, posodobitve in odpravo morebitnih napak.
vzdrževanje spletne strani

Zakaj je vzdrževanje spletne strani nujno?

Z vzdrževanjem poskrbimo, da je vaša spletna stran varna, dostopna in vedno ažurna.

Varnost

Imejte spletno stran, ki je varna in zaščitena pred vdori.

Ažurnost

Imejte spletno stran, ki vsebuje ažurne in pravilne informacije.

Pomoč

Vedno smo vam na voljo, če potrebujete pomoč pri spletni strani.

Kaj lahko vključujevzdrževanje spletne strani?

Vzdrževanje spletnih strani vključuje vse storitve za pravilno in nemoteno delovanje vaše spletne strani.

Tehnične posodobitve

Opravljamo redne mesečne posodobitve jedra in vseh vtičnikov, ki so potrebni za delovanje vaše spletne strani. Tako preprečimo možnost, da bi nepridipravi vdrli v vašo spletno stran s pomočjo zastarelih elementov. Prav tako odpravimo morebitne napake, ki se lahko pojavijo med različnimi elementi, ki sčasoma niso več kompatibilni med seboj ter tako poskrbimo, da je vaša spletna stran vedno tehnično brezhibna.

Posodabljanje vaših vsebin

Kadarkoli lahko posodobimo vsebine na vaši spletni strani. Lahko spremenimo le kakšen podatek, dodamo ali spremenimo obstoječa besedila in fotografije ali pa vnesemo in objavimo nov prispevek na vašem blogu. V večini primerov posodobitve vsebin uredimo v manj kot enem dnevu od prejema zahtevka.

Varnostne kopije

Opravljamo redne varnostne kopije vaše spletne strani. V kolikor bi šlo karkoli zelo narobe z vašo internetno stranjo, bi jo lahko hitro povrnili s pomočjo varnostne kopije.

Licence

V trajanju vzdrževanja spletne strani so licence tistih premium vtičnikov, ki jih uporabljamo na vaši spletni strani, že vključene v ceno vzdrževanja in vam ni potrebno kupovati ločenih licenčnin.

Pomoč in asistenca

Ste opazili napako na spletni strani? Imate kakšno vprašanje ali potrebujete nasvet glede vaše spletne strani? Vedno vam bomo z veseljem pomagali. Napake bomo čim prej odpravili, na vaša vprašanja pa vam bomo hitro odgovorili ter vam ponudili izkušen nasvet.

Registracija domene

Za vaše podjetje registriramo domeno ter jo vsako leto podaljšujemo. Prav tako urejamo vse tehnične zadeve na domeni, kot je na primer urejanje DNS zapisov. Vašo domeno povežemo z gostovanjem ter uredimo vse ostale nastavitve.

Hitro gostovanje

Vašo spletno stran namestimo na paketu hitrega gostovanja, tako da je vaša spletna stran vedno dostopna na spletu. Gostovanje vam uredimo pri zunanjem ponudniku, ki ponuja najhitrejše gostovanja na strežnikih v Sloveniji, mi pa poskrbimo za vse potrebne nastavitve ter sproti odpravljamo vse napake, ki se morebiti pojavijo.

Brezplačen SSL certifikat

Varnostni SSL certifikat omogoča vašim obiskovalcem varno brskanje po vaši spletni strani ter varno izpolnjevanje obrazcev. Nameščen SSL certifikat prepoznate tako, da preverite povezavo spletne strani in le ta se mora pričeti z oznako https ali pa tudi s simbolom ključavnice ter obvestilom, da je povezava varna.

Poslovna e-pošta

Poslovna e-pošta z vašo domeno deluje veliko bolj profesionalno od navadne gmail e-pošte. Vzpostavimo vam e-poštni predal, e-maile pa lahko pregledujete na vseh napravah, tudi na pametnem telefonu. Pomagamo vam tudi pri nastavitvah ter vam svetujemo pri uporabi e-poštnega predala. Tako kot pri spletni stran, vam tudi pri e-pošti ustvarjamo varnostne kopije, kar je super v primeru izgube podatkov.

Cenik vzdrževanja spletne strani

Izberite paket vzdrževanja spletne strani, ki vam najbolj ustreza.
Nano
Osnovno vzdrževanje brez domene in gostovanja.
Tehnično vzdrževanje
Posodobitve: 5 min
Pomoč in asistenca
Naročilo
Mikro
Vzdrževanje z domeno, gostovanjem in malo posodobitvami.
Tehnično vzdrževanje
Posodobitve: 10 min
Pomoč in asistenca
Varnostne kopije
Registracija domene
Hitro gostovanje
Brezpl. SSL certifikat
Poslovna e-pošta
Naročilo
Mega
Vzdrževanje z nekaj posodobitvami vaših vsebin.
Tehnično vzdrževanje
Posodobitve: 30 min
Pomoč in asistenca
Varnostne kopije
Registracija domene
Hitro gostovanje
Brezpl. SSL certifikat
Poslovna e-pošta
Naročilo
Giga
Vzdrževanje z veliko posodobitvami vaših vsebin.
Tehnično vzdrževanje
Posodobitve: 60 min
Pomoč in asistenca
Varnostne kopije
Registracija domene
Hitro gostovanje
Brezpl. SSL certifikat
Poslovna e-pošta
Naročilo
Vzdržujemo spletne strani za stranke, ki smo jim izdelali spletno stran. Minute posodabljanja vsebin so neprenosljive v naslednji mesec.

Naročite vzdrževanje spletne strani

Imejte varno in ažurno spletno stran, ki je vedno dostopna na spletu. Naročite vzdrževanje spletne strani še danes.
Naročilo
© 2021 - 2022 Webia. Vse pravice pridržane.
crossmenu