Domen Hrabar ·  · 22. junija, 2021

Zakaj vsako majhno podjetje nujno potrebuje spletno stran?

S spletno stranjo podjetje dobi svoje mesto na spletu, kjer ga lahko kupci najdejo in obiščejo. To mesto je povsem v lasti podjetja, zato lahko kontrolira vse informacije, ki so tam objavljene in jih tudi po želji spreminja.

Spletna stran koristi majhnim podjetjem na več načinov. S spletno stranjo pridobijo kredibilnost, zaupanje, potencialne kupce in izboljšajo prodajo.

V nadaljevanju poglejmo malce bolj natančno, zakaj vsako majhno podjetje potrebuje spletno stran.

Ustvarite kredibilnost

Kako hitro preverite neko podjetje ali mu lahko zaupate ali ne? Tako, da ga poiščete na spletu.

Seveda obstajajo naprednejša orodja za natančno preverjanje podjetij in njihovih bonitet, ampak že v petih sekundah si lahko ustvarite sliko o podjetju, če ga poguglate. In če ne najdete spletne strani podjetja, to podjetje izgubi na kredibilnosti. Če pa najdete spletno stran nekega podjetja in si lahko ogledate njihovo ponudbo in o njih izveste nekoliko več, potem jim že malce bolj zaupate.

Spletna stran ustvarja zaupanje, verodostojnost in kredibilnost podjetja.

Brez kredibilnosti pa ni prodaje.

Predstavite vaše izdelke in storitve

Na vaši spletni strani predstavite vaše izdelke in storitve s privlačnimi besedili, fotografijami in videii. Vedno in kadarkoli lahko dopolnite in spremenite vsebine ter tudi zbrišete zastarele vsebine. Vašim potencialnim kupcem tako predstavite najbolj sveže informacije, ki jih iščejo in zanimajo.

Spletno stran vedno kontrolirate vi, saj je povsem v vaši lasti, medtem ko se morate pri drugih medijih (npr. socialna omrežja) vedno prilagajati pravilom, obsegu ali načinu objavljanja glede na posamezen medij.

Izpostavite izjave vaših strank

Na spletni strani objavite izjave vaših dosedanjih strank, ki so bile zadovoljne z vašimi izdelki ali storitvami. Vaše potencialne kupce bo zelo zanimalo, kaj o vas pravijo dejanske stranke, ki so že poslovale z vami. Na podlagi teh izjav si bodo namreč oblikovali mnenje, ali vam lahko zaupajo in opravijo nakup pri vašem podjetju.

Če imate izjave strank objavljene na vaši spletni strani, se izognete možnosti, da socialna omrežja ali drugi mediji izbrišejo ali umaknejo obstoječe izjave.

Omogočite, da vas kupci enostavno kontaktirajo

Na spletni strani lahko predstavite različne načine, kako lahko kupci stopijo z vami v stik. Poleg telefonske številke in e-pošte ter socialnih omrežij, vzpostavite tudi kontaktni obrazec, prek katerega vam potencialni kupci lahko na enostaven način pošljejo sporočilo.

Prav tako lahko telefonsko številko ustvarite tako, da je nanjo možno klikniti in vas lahko kupec kliče, brez tipkanja številk na telefonu.

Podobno lahko naredite z e-mailom, ko se stranki z enim klikom odpre njegov e-poštni odjemalec in že vam lahko piše sporočilo.

Spletni nastop in marketing

Vaša spletna stran postane center vseh vaših marketinških naporov. Z oglaševanjem, socialnimi omrežji, e-mail marketingom, oglasi, letaki, plakati in z vsemi ostalimi marketinškimi aktivnostmi usmerite potencialne stranke na spletno stran.

Na spletni strani lahko povsem nadzorujete, kaj želite vašim kupcem sporočiti in tako učinkovitost vseh marketinških aktivnosti maksimizirate. Hkrati lahko opazujete, kaj deluje in kaj ne ter tudi hitro ukrepate in se prilagodite. 

Investicija v spletno stran je lahko ugodna

Cene za izdelavo spletnih strani se razlikujejo zaradi uporabe različnih tehnologij, različnega obsega in različnih funkcionalnosti, ki jih stranke želijo. Tako lahko dobite spletno stran za manj kot 500€ ali pa za več tisočakov.

Pri Webia se osredotočamo na izdelavo spletnih strani samo za majhna podjetja. Poleg same izdelave spletne strani lahko napišemo tudi besedila in pripravimo fotografije, uredimo pa tudi vse ostale stvari, ki so potrebne za delujočo spletno stran. Vse uredimo mi.

Poseben sistem, ki smo ga razvili, nam omogoča, da za majhna podjetja izdelujemo enostavne spletne strani vrhunske kvalitete po ugodnih cenah.

Če želite enostavno a vrhunsko spletno stran, z izjemno ugodnim razmerjem med ceno in kvaliteto, potem je Webia prava rešitev za vas.

Najboljša izbira za majhna podjetja, ki želijo unikatno spletno stran, izdelano hitro in po ugodni ceni.
© 2021 Webia. Vse pravice pridržane.
crossmenu